Familjen Black

2013-12-17 18:24:35 Kommentarer (0)
                                                                               
Familjen Black-hushållet består just nu av 3 simmar, paret Chuck & Zakir och Chuck's lillasyster Viky. Chuck & Viky har haft det väldigt svårt sen båda deras föräldrar gått bort, en av ålder och en efter en tragisk pool-olycka. Men sen Zakir kommit in i bilden har de fått det mycket enklare. Zakir tar nämligen hand om Viky som om hon vore hans egen dotter och han älskar Chuck som både pojkvän och som om han vore hans egen bror. Chuck & Vikys föräldrar lämnade efter sig ett ganska stort arv, både i form av pengar men de ägde även en hel del av Sunset Valley's fastigheter. Familjen är därför ganska rik och bor i ett lyxigt strandhus.
 
 
Chuck & Zakir träffades på gymmet för ett par veckor sen. Zakir ägnade sig väldigt mycket åt träning när han bodde hemma hos sina föräldrar eftersom att de var väldigt sportiga och pushade Zakir till att förbättra sina atletiska förmågor. Zakir själv tyckte dock inte om att träna så han är glad över att Chuck inte är särkilt träningsinriktad. I vilket fall klickade de väldigt bra, Zakir sov hemma hos Chuck flera dagar i veckan och en massa pussar utbytades. De båda är vegetarianer, och Chuck sliter hårt med att utveckla sina matlagnigskunskaper. För tillfället får familjen nöja sig med tofukorv. Båda är även arbetslösa, Zakir har inte hunnit påbörja en karriär ännu och Chuck vill nog inte ens försöka. Han har varit väldigt bortskämd under sin uppväxt och han har aldrig fått lära sig hur man tar ansvar, och nu är det försent när båda hans föräldrar är döda.
 
 
Nej, Chuck är inte lycklig. Pga hans föräldrars bortgångnar, han har tappat kontakten med nästan alla sina vänner, 4 av hans syskon har flyttat och han vill aldrig lämna huset. Som tur är finns alltid Zakir vid hans sida och stöttar honom. Han är både överkänslig och familjeinriktad så då är det ju självklart att familjen betyder mycket. Chuck är dock på bättringsvägen och jag tror att i inom en viss tid kommer han kunna gå vidare i livet.
 
 
Zakir har blivit pappan i huset. Han tar hand om Viky och även Chuck. Han tar hand om fastigheterna som nu Chuck står ägare för, han städar huset och ibland hjälper han även till med maten. Zakir tar vara på varje lugn stund han får, då spelar han gärna datorspel eller går ner till havet (som ligger 1 meter från deras tomt) och fiskar/tar en simtur. Han är även väldigt modeintresserad och bryr sig mycket om utseendet, vilket även Chuck ofta gör.
 
 
Viky är en väldigt glad filur trots att hon är föräldralös och har haft en väldigt svår uppväxt. Med sina rosa slingor i håret och ett leende på läpparna verkar hon trots allt tycka livet är värt att leva, vilket är inställningen man borde ha som småbarn. Hon är mogen för att vara så liten, hon lärde sig gå och prata väldigt fort och kräver inte särkilt mycket uppmärksamhet av Chuck & Zakir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback