PGC Familjen Black - generation 9, del 1

2013-12-19 15:22:21 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Plötsligt börjar Zakir och Chuck bråka. Det hela började med att de satt ute i den kalla vintern i bubbelpoolen och njöt, fram tills poolen gick sönder. De båda hade fått lite för lite sömn natten innan och var ganska irriterade på det mesta, så de började bråka om vems fel det var att poolen gick sönder. Ganska töntigt, kommer de säkert tänka i efterhand.
 
 
Chuck får ett raseriutbrott och startar slagsmål, han slänger även en massa elaka kommentarer över Zakir vilket resulterar en väldigt sårad Zakir. 
 
 
Zakir är så ledsen och besviken att han vill packa sina väskor och dra. Det får Chuck att ångra sig, han bönar och ber om förlåtelse men det hjälper inte. Hur ska Chuck och Viky klara sig utan Zakir?
 
 
Det blir väldigt stelt mellan de två under resten av kvällen. Inte ett enda ord utbytas under kvällsmaten, även Viky blir ganska nedlåten eftersom att hon märker att något är fel.
 
 
Då bestämmer sig Zakir för att förlåta Chuck. Han är fortfarande otroligt ledsen över allt Chuck sa men eftersom att det går ut över Viky om förhållandet går i kras så bestämmer sig de båda för att gå vidare, även fast Zakir kanske aldrig kommer glömma hur Chuck sårade honom.
 
 
Dagen därpå är det Viky's födelsedag, nu är det äntligen dags för henne att gå från småbarn till barn. Detta firas såklart med tårta!
 
 
 Viky växer upp och blir en mycket vacker flicka. De rosa slingorna och de vita ögonen är såklart kvar och Viky får flytta in i ett av sovrummen. Ett väldigt enkelt och stilrent sovrum fick det bli! Eftersom att Viky hade en ganska svår uppväxt fick jag inte välja en egenskap åt henne utan hon utväcklade egenskapen ivrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback