PGC Familjen Black - generation 9, del 2

2013-12-19 21:08:05 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Chuck och Zakir har det väldigt bra just nu, de båda verkar ha gått vidare från allt tråkigt som hänt förut. Det börjar verkligen gå mot bättre tider, de älskar varandra som aldrig förr.
 
 
Även Viky har blivit väldigt god vän med Zakir, de trivs och har kul i varandras sällskap. 
 
 
Nu försöker Chuck verkligen ta tag i sitt liv, allt tack vare Zakir's peppande. Chuck vill satsa på matlagning och kanske nån gång i framtiden öppna en vegetarisk resturang.
 
 
Slappardagen är här! Viky tog en rejäl sovmorgon eftersom att hon sovit lite oroligt de senaste nätterna på grund av att Chuck och Zakir bråkade hela tiden. Hon behöver de båda och nu behöver hon inte oroa sig längre.
 
 
När familjen ätit frukost tillsammans bestämmer de sig för att njuta av deras lediga dag så Viky och Zakir går ut och bygger en snögubbe.
 
 
Sedan tar Chuck och Zakir ett kallbad i havet! Mitt i vintern. Det var värt den jobbiga förkylningen de fick efteråt, de hade supermysigt i det kalla havet. 
 
 
När allt var som bäst kommer den chockerande nyheten - Zakir har varit otrogen. Hur kunde han göra såhär mot Chuck och Viky? Och sedan låta dem tro att allt var bra? Chuck är så chockad att han inte vet vad han ska säga. Han visste att deras förhållande hade haft sina nedgångar men han trodde inte att Zakir var så olycklig att han behövde söka kärlek på annat håll. Det Chuck vet säkert är att han inte orkar med detta mer. (jag är själv väldigt chockad över detta)
 
 
Så Chuck tar steget och gör slut med Zakir. Deras drömmar om att adoptera ett barn från Kenya är som bortblåst. Hur ska de klara sig utan varandra? De var varandras motivation till att helt enkelt orka med livet.
 
 
Så Zakir lämnar hushållet. Nu är det bara de föräldralösa syskonen kvar - Chuck och Viky. Hur ska det egentligen gå för de när inte Zakir är där och tar hand om dem?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback