PGC Familjen Dolder - generation 1, del 2

2013-12-29 18:58:02 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Sista dagen av vinterfestivalen begav sig Victoria dit, i brist på annat att göra. Och tack gode gud för att hon gjorde det, hon träffade ju Cinna! De klickade riktigt bra och hade hunnit skratta väldigt mycket innan det var dags för att åka hem och äta middag.
 
 
Efter att hon ätit sin standardmiddag, burksoppa (ugh), så ringde hon Cinna och de pratade i telefon hela kvällen. Victoria kan inte släppa faktumet att han är hennes drömkille, hon märkte direkt att det var kärlek vid första ögonkastet. Eller var det bara hon? Det gäller att spela svår, tänker hon.
 
 
Mitt i natten kom det och ställde sig en alien utanför hennes hus. Han stod där hur länge som helst och bara tittade. Som tur var väckte han inte Victoria, hon är nämligen livrädd för aliens.
 
 
Efter jobbet när Victoria stod och målade var det dags att åldras! Victoria är nu en vuxen kvinna. Men med detta kom även medelålderskrisen, så hon skaffade sig en ny frisyr i hopp om att se yngre ut.
 
 
Cinna fick reda på genom en gemensam kompis att Victoria fyllde år så han bjöd genast över henne. "Varför berättade du inte att det är din födelsedag?" undrade Cinna. Victoria svarade att hon var van vid att fira sina födelsedagar ensam så hon tänkte helt enkelt inte på det. "Det ska det nog bli ändring på" sa Cinna innan Victoria begav sig hem. Ett lyckorus for genom hennes kropp. Kanske det kan bli något mellan dem ändå?
 
 
Våren är här! Victoria tog steget och bjöd Cinna till vårfestivalen. Och precis som i luften var det en massa fjärilar i de bådas magar.
 
 
Och vad hände nu? Kysste precis Victoria Cinna? Tack och lov reagerade Cinna positivt och de är nu officellt på G.
 
 
Dagen efter bjöd Victoria över Cinna, och hon var mycket nervös över vad han skulle tycka om hennes fula, orenoverade hus som i princip bara innehöll en säng, en toalett, en dusch och ett kylskåp. Så fort Cinna klev in i huset såg han nästan lite rädd ut och han var väldigt tystlåten i ungefär en timme innan dejten plötsligt tog slut. Victoria blev mycket ledsen. Vad gjorde hon för fel? Spelade att Victoria var fattig verkligen så stor roll? Tydligen.
 
 
.. Men så visade det sig att Cinna bara hade haft en dålig dag, så han kom dit senare på kvällen för att be om ursäkt. Victoria godtog ursäkten och då var allt som vanligt igen. Cinna sov över den natten och Victoria märkte verkligen hur mycket hon trivdes i hans sällskap.
 
 
Så Victoria friade! Vem bryr sig om de inte känt varandra så länge när hon hade rätt om att det var kärlek vid första ögonkastet? Så Cinna tackade ja och packade sitt pick och pack och flyttade in. Med honom kom även några 1000 simdaler, vilket Victoria var mycket tacksam över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback