PGC Familjen Dolder - generation 1, del 3

2013-12-31 16:01:51 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Cinna flyttar in! Eftersom att han kommer från en väldigt rik familj känns det konstigt att helt plötsligt bo fattigt, men han tänker att om han skaffar jobb inom sjukvård direkt så ska nog problemen lösa sig. Han fick ju även en ganska stor summa simdaler med sig hemifrån som nog ska komma till nytta. 
 
 
Victoria och Cinna är så tighta som det bara går. Victoria försöker jobba upp sina matlagningskunskaper, hon ligger ganska mycket back i det eftersom att hon tidigare inte har haft råd att köpa spis, bänkar osv. Men nu har köket fått en makeover så nu ska det nog bli andra bullar! Cinna sitter alltid med henne i köket och antingen jobbar han hemifrån eller spelar datorspel. Vet inte varför men nästan alltid så fort Victoria går in i köket följer han efter och sätter sig vid köksbordet?????? Inte jag som väljer att han ska göra det haha.
 
 
Victoria börjar bli riktigt duktig på att måla, hon är faktiskt i nivå 10 nu. Victoria själv trodde aldrig hon skulle bli så duktig, hon började ju bara måla för att kunna tjäna små summor med snabba pengar.
 
 
(även toaletten har fått sig en makeover) Men oj, vad händer här? Hon kan väl inte vara gravid? Victoria blir skräckslagen och det visar sig att jo, hon är gravid. Cinna blir däremot överlycklig så då kan Victoria pusta ut. Nu är de båda väldigt förväntansfulla. Åh, en liten bebis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback