PGC Familjen Black - generation 9, del 3

2013-12-20 19:42:54 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Nu när Zamir har krossat Chuck's hjärta och sedan blivit utsparkad är det väldigt viktigt för Chuck och Viky att hålla ihop. Det enda de har är varandra, alla andra har försvunnit ur bilden.
 
 
Dessvärre har Chuck börjat låta alkohol lösa hans problem. Det börjar med en ynka drink om kvällen. Det kan väl inte skada, eller hur?
 
 
.. Sedan en drink till varje måltid. Sedan en drink en gång i timmen. Sedan börjar han vänja sig vid att alltid ha en drink i handen. Chuck har blivit alkoholberoende. 
 
 
Detta förändrar hans beteende mot människorna runt omkring (dvs Viky) eftersom att han alltid är full. Chuck har börjat slänga nedlåtande kommentarer över henne, skrämma henne och berätta för henne hur värdelös hon är. Till hans egen syster. Den enda han har kvar.
 
 
Viky har blivit livrädd för Chuck. Och orolig. Detta slutar med att hon häller ut hans sprit, vilket utlöser kalabalik. Chuck har nog aldrig varit så rasande i hela sitt liv. Han slår inte henne fysiskt utan psykiskt, påminner henne gång på gång hur värdelös hon är och att hon inte har något att leva för. Chuck hotar med att sparka ut henne på gatan om hennes dåliga beteende inte upphör, när det är han själv som beter sig som en idiot.
 
 
Chuck köper ny sprit och nu sitter han uppe hela nätterna och dricker medans han sover om dagarna. Nu har Viky ingen kvar i sitt liv som bryr sig om henne. Men när Viky blir tillräckligt gammal för att göra något åt detta, för att hämnas, då blir det andra bullar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback