PGC Familjen Dolder - generation 1, del 1

2013-12-26 22:58:00 Kommentarer (1)
                                                                               
 
Morgonen därpå sitter Victoria och spanar ut genom fönstret och väntar på att tidningsbudet ska komma. Det är ju dags att söka jobb! Victoria hade ju inte precis tänkt bo såhär för resten av hennes liv. Det blev iallafall ett jobb som diskplockare på Bistron Lilla Korsika. Man får ju börja någonstans, eller hur?
 
 
Allt Victoria ägde efter att ha byggt grunden till hennes hus var 32 simdaler, och för dem köpte hon lite grönsaker så hon kunde börja utveckla något som förhoppningsvis kommer bli ett stort, fint trädgårdsland. Hennes livslånga önskan är ju trotsallt att plantera och odla 8 olika arter av perfekta plantor.
 
 
Nu är det budgetmat som gäller för Victoria, flingor till frukost och burksoppa till lunch. Hon drömmer om att ha ett färdigrenoverat, mysigt kök med alla redskap man behöver för att kunna laga ordentlig mat. Victoria känner sig som en hund som tvingas äta samma äckliga mat dag ut och dag in.
 
 
Första dagen på jobbet!
 
 
Victoria tyckte hennes jobb var helt ok, fin arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater. Lönen var kanske inte den bästa men det är ju sånt man får jobba upp! För sina första pengar köpte Victoria ett målarstaffli och tapetserade så mycket av sovrummet som hon hade råd med. Hon tänkte att det är bra om hon lär sig att måla, det är ett bra sätt att tjäna snabba pengar på.
 
 
Victoria tänker att hennes dagar från och med nu nog kommer vara ganska enformiga, samma visa varje dag. Gå upp, äta frukost, sköta om trädgårdslandet, måla lite, gå till jobbet, komma hem, äta middag, sova, repeat. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Kaka - Simsing.blogg.se

Hur kommer det sig att dina bilder är urtvättade, bleka liksom? Ska det vara så?

Svar: Ja det ska det faktiskt, det är redigeringen! Tycker det är finast så, men det kanske bara är jag haha :)
Linnéa Flystam

2013-12-28 @ 21:38:29
URL: http://simsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback